van knippen tot scheren...

In onze herensalon wordt oude ambacht gecombineerd met moderne technieken van nu. Door het regelmatig volgen van trainingen blijven we op de hoogte van de nieuwste trends. 

Herensalon

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, en ongedwongen sfeer staat bij ons centraal. Daarnaast doen we er alles aan om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technieken.. Wij luisteren graag naar u en adviseren u graag wat het beste bij u past

Onder het genot van een lekker bakje koffie of thee, kunt u zich lekker laten verwennen. 

Onze herensalon bevind zich op de benedenverdieping.

Wassen
€ 5,25
Knippen heer incl. drogen
€ 33,10
Tondeuse coupe
€ 25,75
Knippen kind
v.a. € 18,20
Classic shave
€ 33,60
Baard trimmen
€ 14,95
Kleuren heer
v.a. € 32,05
Permanenten
v.a. € 48,30
Föhnen
€ 17,35
Kappers-abonnement
Knippen 2x per maand
€ 27,50

Depot

O&M

Het team van Kapsalon Kamsteeg

Met een trouw team van mensen, met ieder zijn of haar specialisme, staan wij voor u klaar in onze salon.  

Hans

Hans

Barber

Het leuke aan mijn werk is het omgaan met mensen, het herenvak in de volle breedte: klassiek, modern, baarden en scheren. Het optimale uit het haar halen op een creatieve en vakkundige manier.

Mike

Mike

All-round hairstylist 

Het mooiste en leukste wat ik aan mijn werk vind is de creativiteit die ik kan uitvoeren. Als kleur specialist kan ik hiermee alle kanten op en voor iedereen een persoonlijke mooi kleur resultaat op maat maken. 

Janet

Janet

All-round hairstylist 

Het creatief bezig zijn met haar en mensen blij maken is waarom ik van mijn vak hou. Ik heb me gespecialiseerd in foliekleuringen. Naast het knippen van zowel de dames als de heren vind ik lang haar opsteken en het plaatsen van hairweaves ook heel erg leuk om te doen.

Marcella

Marcella

All-round hairstylist 

Ik ga nog elke keer met plezier naar mijn werk. Naast alle dagelijkse werkzaamheden als knippen en kleuren vind ik het opsteken en krullen knippen als krul specialist erg leuk om te doen. Ook het sociale gedeelte is echt een toevoeging van mijn werk.

Annemarie

Annemarie

All-round hairstylist 

Ik vind het ontzettend leuk om een goed geknipte coupe & kleur met folies te creëren en ik knip graag kinderen.

Ook een partylook/hairdo vind ik een feestje om te maken.

Bianca

Bianca

All-round hairstylist 

Ik vind het kappersvak heel leuk omdat het divers is. Het leukste om te doen vind ik vooral het heren vak, dit omdat er veel verschillende technieken zijn. Van strakke baardjes tot een fade opscheren en een coupe erin knippen. Ook het kleuren vind ik ontzettend leuk en kan ik daar mijn creativiteit in kwijt.

Anja

Anja

All-round hairstylist 

Ik vind veel uitdagingen in mijn werk, waarin ik mijn creativiteit toe kan passen. Het sociale contact vind ik erg gezellig. Zo is heren knippen mijn specialiteit. Ook het knippen en kleuren van dames vind ik erg leuk om te doen.

Rijna

Rijna

All-round hairstylist 

Ik vind het ontzettend leuk om verschillende mensen met verschillende haar types in de stoel te krijgen. Het geeft mij voldoening dat ik mensen van een mooi verzorgd kapsel kan voorzien. Ik hou van het complete plaatje, na het knippen föhn ik het haar mooi in model.